Gratulerer med ildsjelprisen,Torgeir!

Gratulerer med ildsjelprisen,Torgeir!

Torgeir Hegland mottok velfortjent heder og ære under dagens gudstjeneste.

Torgeir har drevet barnekoret Unge Røster i 33 år og voksenkoret Skala i 15 år. Han har også hatt søndagsskole gjennom flere år. Mange av oss har hatt stor glede av den årlige juletrefesten på Berget bedehus. Huset er nå solgt, men han har lova å fortsette juletrefestene på Fredheim menighetshus. Det står stor respekt av Torgeirs engasjement. Med sitt blide vesen og gode humør skaper han en unik kontakt med alle mennesker rundt seg. Han bidrar i stor grad til at Ulefoss blir et godt sted å være. Tusen takk og vi håper at du fortsetter i mange år framover.

Ildsjelprisen består av en gavesjekk på kr 10 000 fra Sparebank1 Telemark, Slusesliterstatuetten fra Ulefoss Jernværk og en diplom fra avisa Kanalen.

 

Gratulerer med ildsjelprisen,Torgeir!Utsnitt fra Kanalen torsdag 8.juni 2017

 

- Jeg har fått svært mye igjen for dette, -  mange flotte opplevelser og møter med flotte mennesker. Det er disse fantastiske ungene som gjør at jeg ønsker å fortsette med Unge Røster, sa Torgeir i sin takketale. Hele kirken svarte med stående applaus.

Gudstjenesten skulle vært på Øvre Verket, men ble flyttet til Holla kirke på grunn av regn. Det er alltid populært når Unge Røster opptrer. De sang flere av sine fine sanger. Ivar Skippervold var dagens prest og taler. Han hadde også med seg gitar og sang. I talen sin hvor barmhjertighet var et sentralt ord flettet han inn noen tryllerier og trollbandt både store og små. Tusen takk til alle som bidro til en flott gudstjeneste!

Publisert 11.juni 2017 av beritlia

Dagens Bibelord
Hva skjer i menigheten?
Søndag 20. August,
12:00 Gudstjeneste i Romnes kirke
Velkommen til gudstjeneste. Romnesdagen. Ofring til Skien diakonale senter.
17:00 Sommerkonsert og allsang ved Lunde sluse
Se www.lundekirken.no
Søndag 27. August,
12:00 Oppstartsfest i Holla og Helgen menighet
Familiegudstjeneste med aktiviteter for store og små på klubbhuset i Helgen. Grilling, besøk av Gulliver, hoppeslott, leker m.m. Alle i alle aldre er hjertelig velkomne! Ofring til trosopplæringen i Holla og Helgen menighet.
Søndag 3. September,
11:00 Gudstjeneste i Holla kirke
Velkommen til gudstjeneste ved Andreas Grossmann. Konfirmantpresentasjon.
Onsdag 6. September,
11:00 Formiddagstreff
Du er hjertelig velkommen til formiddagstreff på Fredheim menighetshus. Ta med nista di og 10 kroner så får du kaffe eller te og en hyggelig prat rundt bordet.
Lørdag 9. September,
11:00 Lørdagsklubb
Velkommen til Lørdagsklubben, som holder til i Helgen Montessoriskoles lokaler. Det blir bilbelfortelling, sang ,snekring, playmais og matlaging ; vafler denne gang. Håper vi ser deg!
Søndag 10. September,
18:00 Gudstjeneste i Helgen kirke
Velkommen til gudstjeneste ved Ragnhild Halden.
Søndag 17. September,
11:00 Gudstjeneste i Romnes kirke
Velkommen til gudstjeneste ved Andreas Grossmann.
Onsdag 20. September,
11:00 Formiddagstreff
Du er hjertelig velkommen til formiddagstreff på Fredheim menighetshus. Ta med nista di og 10 kroner så får du kaffe eller te og en hyggelig prat rundt bordet.
Søndag 24. September,
11:00 Kirkejubileumsgudstjeneste i Holla kirke
Velkommen til kirkejubileumsgudstjeneste ved Andreas Grossmann og Ragnhild Halden. Felles for begge menigheter. Mer info kommer.
Powered by Cornerstone