Velkommen til Julenatt i Holla kirke

Velkommen til Julenatt i Holla kirke

Tirsdag 29. november kl 21.30 fylles Holla kirke med vakre toner fra noen av landets ledende artister og musikere. Trine Rein, Christian Ingebrigtsen og Gaute Ormåsen vil fremføre kjente og kjære julesanger med førjulskonserten Julenatt.

Dette er tredje gang Julenatt besøker Holla kirke etter et  års opphold og det er første gang Trine Rein er med på laget når vi besøker Ulefoss. «Tenk å få lov til å bruke adventstiden til å formidle julens budskap gjennom våre vakre julesanger, i fantastiske kirkerom og i møte med et forventningsfullt publikum! Kan man ha det bedre?», smiler Trine Rein.

Kjent og kjært
De tre artistene kan fortelle at repertoaret i hovedsak består av våre kjente og kjære julesanger, men også annen musikk som kan knyttes til høytiden får plass - alt fra populærmusikk til klassisk. Konsertens musikere er Trond Lien og Frøydis Grorud, begge kjent fra Beat for beat på NRK. «Det er noe eget over det å spille i kirker. Kirkerommene i seg selv, og den akustikken de har, gjør det til en spesielt fin opplevelse for oss musikere», forteller Frøydis Grorud.

Samarbeid med Strømmestiftelsen
En del av overskuddet fra konsertene gå til Strømmestiftelsen. Hjelp til selvhjelp er fundamentet i stiftelsens aktivitet. Strømmestiftelsen hjelper idérike mennsker i noen av verdens fattigste land med å komme i gang med prosjekter som kan generere et levebrød. Gjennom mikrofinans og utdanning vil de gjøre fattige rustet til å kunne klatre ut av fattigdom. Stiftelsen motiverer til utvikling og mener langsiktige mål gjennom målrettet arbeid i regionene er bedre enn store barmhjertige gaver. De er blant annet tilstede i Bolivia, Peru, Bangladesh, Myanmar, Burkina Faso, Niger og Uganda.

Hjertelig velkommen til konsert!

Billetter kjøpes på ticketmaster.no eller på telefon 815 33 133.

Dagens Bibelord
Hva skjer i menigheten?
Søndag 28. april,
11:00 Gudstjeneste
i Helgen kirke.
Torsdag 2. mai,
17:30 SuperTorsdag
Velkommen til SuperTorsdag på Fredheim!
Lørdag 4. mai,
11:00 Lørdagsklubben
Vårtur til Blåbæråsen "Den store furua". Møt opp ved Helgen kirke kl 11.00. Ta med mat og drikke.
Søndag 5. mai,
11:00 Familiegudstjeneste
i Holla kirke.
Onsdag 8. mai,
11:00 Formiddagstreff
på Fredheim. Alle er hjertelig velkommen til et uformelt treff. Denne dagen er det gratis snitter, men du betaler 20 kr for kaffe/te. Vi sees.
14:30 Konfirmantsamling
på Fredheim. Tema: Bønn. Rød gruppe: kl 14.30-15.45 Blå gruppe: kl 16.00-17.15
19:00 Sinnsrogudstjeneste
Holla kirke Nattverd Kaffe og vafler fra kl 18.30 og etter gudstjenesten.
Torsdag 9. mai,
11:00 Gudstjeneste
i Romnes kirke. Felles for begge menighetene.
Onsdag 15. mai,
18:00 Konfirmantsamling
KONFIRMANTtreff i Seljord
Fredag 17. mai,
10:00 17.mai gudstjeneste
i Helgen kirke.
Powered by Cornerstone