Gravstellsavtaler - endring

Nome kirkelige fellesråd har i mange år hatt gleden av å tilby stell av gravsteder, for etterlatte, som ønsker hjelp til å holde gravstedet i orden. Dette vil vi fortsette med, men vi vil med dette informere om at det vil bli noen endringer. Brev er sendt ut til alle som har avtale. Ønsker du avtale? Ta kontakt med oss. Les mer om endringene her:

Fellesrådet har gjort vedtak om at fra og med 2019, tilbyr vi kun én type stellavtale.

Avtalen innebærer kjøp av stemor i mai og sommerblomster i juni. Det vannes og lukes etter behov. Vi fjerner sommerblomster i september og dekker plantefeltet med granbar før Allehelgensdag (Ca. første helg i november hvert år). I tillegg vil det bli satt ned selvvanningskasser, uten ekstra kostnad for deg.
  • Dette betyr en endring for dere som har avtale om planting to ganger pr. år (sommerblomster og lyng). Dere vil automatisk gå over til ny avtale, som beskrevet over.  
  • Dere andre, som har avtale om planting én gang pr. år eller vanningsavtale, vil fortsette med dette fram til avtalen går ut. Det er selvfølgelig mulighet for å oppgradere avtalen dersom dere ønsker det.
Vi starter arbeidet med å sette ned selvvanningskasser denne uken (uke 43). I tillegg vil vi legge på granbar i plantefeltet – før Allehelgensdag (første helga i november).
 
I forkant av ny endring, har vi vært på befaring og ser at mange har pyntet med kantstein, bedplate eller hel blomsterplate.
I henhold til våre vedtekter, gjeldende fra 2014, er det dessverre ikke mulighet til å ha dette i plantefeltet lenger. Dette har ikke tilbakevirkende kraft, men vi ser likevel at det vil skape noen utfordringer, nå når vi skal sette ned selvvanningskasser. I denne anledning tillater vi oss å ta bort kantstein/bedplate/blomsterplate. Dette er festers eiendom og kan hentes hos oss, evt. blir det knust.
 
Dersom du føler at det blir vanskelig å fjerne pynten, gi beskjed til undertegnede snarest og seinest 28. oktober 2018, så finner vi en løsning sammen.
Har du spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med kirkeverge Mona Halsvik på tlf. 35 94 62 62 / e-post: mona@nome.kirken.no.
 
Gravstellsavtaler - endring
 

 

 

Publisert av Mona Halsvik, 25.10.2018
Dagens Bibelord
Hva skjer i menigheten?
Søndag 28. april,
11:00 Gudstjeneste
i Helgen kirke.
Torsdag 2. mai,
17:30 SuperTorsdag
Velkommen til SuperTorsdag på Fredheim!
Lørdag 4. mai,
11:00 Lørdagsklubben
Vårtur til Blåbæråsen "Den store furua". Møt opp ved Helgen kirke kl 11.00. Ta med mat og drikke.
Søndag 5. mai,
11:00 Familiegudstjeneste
i Holla kirke.
Onsdag 8. mai,
11:00 Formiddagstreff
på Fredheim. Alle er hjertelig velkommen til et uformelt treff. Denne dagen er det gratis snitter, men du betaler 20 kr for kaffe/te. Vi sees.
14:30 Konfirmantsamling
på Fredheim. Tema: Bønn. Rød gruppe: kl 14.30-15.45 Blå gruppe: kl 16.00-17.15
19:00 Sinnsrogudstjeneste
Holla kirke Nattverd Kaffe og vafler fra kl 18.30 og etter gudstjenesten.
Torsdag 9. mai,
11:00 Gudstjeneste
i Romnes kirke. Felles for begge menighetene.
Onsdag 15. mai,
18:00 Konfirmantsamling
KONFIRMANTtreff i Seljord
Fredag 17. mai,
10:00 17.mai gudstjeneste
i Helgen kirke.
Powered by Cornerstone