Oppstartfest med mye folk og strålende sol

Oppstartfest med mye folk og strålende sol

Mange folk, sang og musikk, bibelfortelling, aktiviteter, leik, grilling, kaker og nydelig vær. Det er skikkelig oppstartsfest!

Her er noen bilder fra festen på Helgen klubbhus søndag 26.august. Vikarpresten vår måtte dessverre melde avbud, men Liv Mari Bjerva Bøstein klarte å formidle fortellingen om Jesus og barna på en utmerket måte til alle oss som var der. Organisten vår,  Gunnhildur Baldursdottir, spilte denne gang på piano og Stian Refsdal på gitar. Sammen laget de en flott musikalt opplevelse. Unge Røster og MiniGospel gledet oss med sang denne gangen også. Tor Erik Baksås fra prosjektkomiteen oppfordret oss til å melde oss som faste givere i menigheten. Fredheim menighetshus får ny inngang og toalett og det koster mye penger.

Årets konfirmanter var medhjelpere på alle de aktivitetene som vi kunne være med på. Her var det noe for enhver; hesteskokasting, sekkehopping, ansiktsmaling, hoppeslott. Å kaste en våt svamp i ansiktet til en av konfirmantene var ikke lett, men veldig morsomt når en traff.

Opplegg og regi var det menighetens trosopplæringsutvalg som sto for.

Tusen takk til alle dere som bidro - alt fra kakebaking til å presse lufta ut av hoppeslottet!

Dette må vel bli en tradisjon.

(Bildene er tatt av Liv Mari B Bøstein og Berit Lia)

Publisert av beritlia, 5.9.2018

Oppstartfest med mye folk og strålende solLiv Mari fikk god oppmerksomhet da hun åpna skattekista Oppstartfest med mye folk og strålende solDenne gangen var det mange bibler i skattekista. Oppstartfest med mye folk og strålende solSalen ble helt full og ekstra stoler måtte settes ut. Oppstartfest med mye folk og strålende solÅrets konfirmanter var med Oppstartfest med mye folk og strålende solKirketjeneren sørget for varm grill og folk kosa seg med grillmat, kaffe og kaker. Oppstartfest med mye folk og strålende solDet var lagt godt tilrette for formingsaktiviteter. Her laga de små søte sauer.

 

 

Oppstartfest med mye folk og strålende solGulliver, Søndagsskolens maskot, var også der Oppstartfest med mye folk og strålende solDet er svarte søppelsekker som gjelder - men ikke lette å hoppe i Oppstartfest med mye folk og strålende solHer gjelder det å sikte godt. Oppstartfest med mye folk og strålende solAnsiktsmaling var populært

 

Oppstartfest med mye folk og strålende solHoppeslottet ga mye gøyal trim. Oppstartfest med mye folk og strålende solHer skal lufta ut igjen!

 

Dagens Bibelord
Hva skjer i menigheten?
Søndag 28. april,
11:00 Gudstjeneste
i Helgen kirke.
Torsdag 2. mai,
17:30 SuperTorsdag
Velkommen til SuperTorsdag på Fredheim!
Lørdag 4. mai,
11:00 Lørdagsklubben
Vårtur til Blåbæråsen "Den store furua". Møt opp ved Helgen kirke kl 11.00. Ta med mat og drikke.
Søndag 5. mai,
11:00 Familiegudstjeneste
i Holla kirke.
Onsdag 8. mai,
11:00 Formiddagstreff
på Fredheim. Alle er hjertelig velkommen til et uformelt treff. Denne dagen er det gratis snitter, men du betaler 20 kr for kaffe/te. Vi sees.
14:30 Konfirmantsamling
på Fredheim. Tema: Bønn. Rød gruppe: kl 14.30-15.45 Blå gruppe: kl 16.00-17.15
19:00 Sinnsrogudstjeneste
Holla kirke Nattverd Kaffe og vafler fra kl 18.30 og etter gudstjenesten.
Torsdag 9. mai,
11:00 Gudstjeneste
i Romnes kirke. Felles for begge menighetene.
Onsdag 15. mai,
18:00 Konfirmantsamling
KONFIRMANTtreff i Seljord
Fredag 17. mai,
10:00 17.mai gudstjeneste
i Helgen kirke.
Powered by Cornerstone