Oppstartfest med mye folk og strålende sol

Oppstartfest med mye folk og strålende sol

Mange folk, sang og musikk, bibelfortelling, aktiviteter, leik, grilling, kaker og nydelig vær. Det er skikkelig oppstartsfest!

Her er noen bilder fra festen på Helgen klubbhus søndag 26.august. Vikarpresten vår måtte dessverre melde avbud, men Liv Mari Bjerva Bøstein klarte å formidle fortellingen om Jesus og barna på en utmerket måte til alle oss som var der. Organisten vår,  Gunnhildur Baldursdottir, spilte denne gang på piano og Stian Refsdal på gitar. Sammen laget de en flott musikalt opplevelse. Unge Røster og MiniGospel gledet oss med sang denne gangen også. Tor Erik Baksås fra prosjektkomiteen oppfordret oss til å melde oss som faste givere i menigheten. Fredheim menighetshus får ny inngang og toalett og det koster mye penger.

Årets konfirmanter var medhjelpere på alle de aktivitetene som vi kunne være med på. Her var det noe for enhver; hesteskokasting, sekkehopping, ansiktsmaling, hoppeslott. Å kaste en våt svamp i ansiktet til en av konfirmantene var ikke lett, men veldig morsomt når en traff.

Opplegg og regi var det menighetens trosopplæringsutvalg som sto for.

Tusen takk til alle dere som bidro - alt fra kakebaking til å presse lufta ut av hoppeslottet!

Dette må vel bli en tradisjon.

(Bildene er tatt av Liv Mari B Bøstein og Berit Lia)

Publisert av beritlia, 5.9.2018

Oppstartfest med mye folk og strålende solLiv Mari fikk god oppmerksomhet da hun åpna skattekista Oppstartfest med mye folk og strålende solDenne gangen var det mange bibler i skattekista. Oppstartfest med mye folk og strålende solSalen ble helt full og ekstra stoler måtte settes ut. Oppstartfest med mye folk og strålende solÅrets konfirmanter var med Oppstartfest med mye folk og strålende solKirketjeneren sørget for varm grill og folk kosa seg med grillmat, kaffe og kaker. Oppstartfest med mye folk og strålende solDet var lagt godt tilrette for formingsaktiviteter. Her laga de små søte sauer.

 

 

Oppstartfest med mye folk og strålende solGulliver, Søndagsskolens maskot, var også der Oppstartfest med mye folk og strålende solDet er svarte søppelsekker som gjelder - men ikke lette å hoppe i Oppstartfest med mye folk og strålende solHer gjelder det å sikte godt. Oppstartfest med mye folk og strålende solAnsiktsmaling var populært

 

Oppstartfest med mye folk og strålende solHoppeslottet ga mye gøyal trim. Oppstartfest med mye folk og strålende solHer skal lufta ut igjen!

 

Dagens Bibelord
Hva skjer i menigheten?
Søndag 18. November,
11:00 Gudstjeneste i Holla kirke
Velkommen til gudstjeneste ved Leif Raustøl. Kirkekaffe etter gudstjenesten.
Torsdag 22. November,
17:00 Holla Minigospel
Holla Minigospel har øvelse i Holla kirke hver torsdag. Minigospel er et barnekor for alle barn mellom 3-6 år (med en voksen). Velkommen!
17:30 SuperTorsdag
Velkommen til SuperTorsdag! For alle barn fra 5 år - 5. klasse.
Lørdag 24. November,
11:00 Lørdagsklubben
Denne gang blir det juleverksted! Vi synger og hører bibelfortelling. Bitetid. Velkommen!
Søndag 25. November,
11:00 Felles gudstjeneste i Holla kirke
Velkommen til felles gudstjeneste ved Leif Raustøl. Nattverd. Kirkekaffe etter gudstjenesten.
18:00 Konsert i Flåbygd kyrkje
Velkommen til konsert med Gunnar Ajer og Torunn Bøe søndag 25. november kl. 18.00. Konserten vil ha hovedvekt på julesanger, men det vil også bli noen andre innslag. Kollekt.
Onsdag 28. November,
11:00 Fredheim - Formiddagstreff
Hjertelig velkommen til et par timer der vi hygger oss med prat og medbrakt niste. Kaffe/te betaler du 10 kr for og drikker så mye du vil. Håper vi ses!
Torsdag 29. November,
17:00 Holla Minigospel
Holla Minigospel har øvelse i Holla kirke hver torsdag. Minigospel er et barnekor for alle barn mellom 3-6 år (med en voksen). Velkommen!
17:30 SuperTorsdag
Velkommen til SuperTorsdag! For alle barn fra 5 år - 5. klasse.
Søndag 2. Desember,
11:00 Gudstjeneste i Helgen kirke
Velkommen til gudstjeneste ved Leif Raustøl. Nattverd.
Powered by Cornerstone