Oppstartfest med mye folk og strålende sol

Oppstartfest med mye folk og strålende sol

Mange folk, sang og musikk, bibelfortelling, aktiviteter, leik, grilling, kaker og nydelig vær. Det er skikkelig oppstartsfest!

Her er noen bilder fra festen på Helgen klubbhus søndag 26.august. Vikarpresten vår måtte dessverre melde avbud, men Liv Mari Bjerva Bøstein klarte å formidle fortellingen om Jesus og barna på en utmerket måte til alle oss som var der. Organisten vår,  Gunnhildur Baldursdottir, spilte denne gang på piano og Stian Refsdal på gitar. Sammen laget de en flott musikalt opplevelse. Unge Røster og MiniGospel gledet oss med sang denne gangen også. Tor Erik Baksås fra prosjektkomiteen oppfordret oss til å melde oss som faste givere i menigheten. Fredheim menighetshus får ny inngang og toalett og det koster mye penger.

Årets konfirmanter var medhjelpere på alle de aktivitetene som vi kunne være med på. Her var det noe for enhver; hesteskokasting, sekkehopping, ansiktsmaling, hoppeslott. Å kaste en våt svamp i ansiktet til en av konfirmantene var ikke lett, men veldig morsomt når en traff.

Opplegg og regi var det menighetens trosopplæringsutvalg som sto for.

Tusen takk til alle dere som bidro - alt fra kakebaking til å presse lufta ut av hoppeslottet!

Dette må vel bli en tradisjon.

(Bildene er tatt av Liv Mari B Bøstein og Berit Lia)

Publisert av beritlia, 5.9.2018

Oppstartfest med mye folk og strålende solLiv Mari fikk god oppmerksomhet da hun åpna skattekista Oppstartfest med mye folk og strålende solDenne gangen var det mange bibler i skattekista. Oppstartfest med mye folk og strålende solSalen ble helt full og ekstra stoler måtte settes ut. Oppstartfest med mye folk og strålende solÅrets konfirmanter var med Oppstartfest med mye folk og strålende solKirketjeneren sørget for varm grill og folk kosa seg med grillmat, kaffe og kaker. Oppstartfest med mye folk og strålende solDet var lagt godt tilrette for formingsaktiviteter. Her laga de små søte sauer.

 

 

Oppstartfest med mye folk og strålende solGulliver, Søndagsskolens maskot, var også der Oppstartfest med mye folk og strålende solDet er svarte søppelsekker som gjelder - men ikke lette å hoppe i Oppstartfest med mye folk og strålende solHer gjelder det å sikte godt. Oppstartfest med mye folk og strålende solAnsiktsmaling var populært

 

Oppstartfest med mye folk og strålende solHoppeslottet ga mye gøyal trim. Oppstartfest med mye folk og strålende solHer skal lufta ut igjen!

 

Dagens Bibelord
Hva skjer i menigheten?
Onsdag 27. Februar,
11:00 FORMIDDAGSTREFF PÅ FREDHEIM
Vi kommer sammen til et uformelt treff der vi møtes for å prate og ha det hyggelig. Du tar med deg niste og får drikke så mye kaffe/te som du vil for 10 kr. Hvis dette høres interessant ut, så møt opp. VELKOMMEN
Torsdag 28. Februar,
17:30 Familietorsdag på Fredheim
Velkommen til familietorsdag med enkel middag.
Lørdag 2. Mars,
11:00 Lørdagsklubb
Vel møtt til lørdagsklubb! Bibelfortelling, sang og aktiviteter! Og bitetid, selvfølgelig!
Søndag 3. Mars,
10:00 Familie- og karnevalsgudstjeneste i Holla kirke
Velkommen til familie- og karnevalsgudstjeneste ved Leif Raustøl. Utdeling av 3-års bok/bibel.
18:00 Konsert i Helgen kirke
Onsdag 6. Mars,
18:00 Askeonsdag-gudstjeneste i Holla kirke
Velkommen til askeonsdag-gudstjeneste ved Leif Raustøl. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Torsdag 7. Mars,
17:30 Supertorsdag ved Holla kirke
Velkommen til Supertorsdag! Vi samles rundt bålpanna ved Holla kirke. Husk varme klær.
Søndag 10. Mars,
11:00 Gudstjeneste i Lunde kyrkje
Velkommen til gudstjeneste ved Leif Raustøl. Felles gudstjeneste for begge sokn.
Onsdag 13. Mars,
11:00 FORMIDDAGSTREFF PÅ FREDHEIM
Vi kommer sammen til et uformelt treff der vi møtes for å prate og ha det hyggelig. Du tar med deg niste og får drikke så mye kaffe/te som du vil for 10 kr. Hvis dette høres interessant ut, så møt opp. VELKOMMEN
Torsdag 14. Mars,
17:30 Supertorsdag på Fredheim
Velkommen til Supertorsdag!
Powered by Cornerstone