Oppstartsfest for Holla og Helgen menighet

Oppstartsfest for Holla og Helgen menighet

En søndag med strålende sol, og fullt av glade mennesker på Helgen klubbhus. Søndag 25. august opprant med strålende sol, akkurat slik vi hadde bedt om. Klokka 12 var alt klart for Holla og Helgen menighets oppstartsfest.

Tekst og foto: Liv Mari Bjerva Bøstein

Dette er tredje gang vi arrangerer denne, så nå er den vel å regne som en tradisjon. En god tradisjon. Menigheten ønsket å samle alle til en fest for å markere at et nytt semester er i gang. Og fest ble det! Dagen startet med gudstjeneste med mye sang, fellessang, og 4 flinke ungdommer. Det møtte ca. 100 mennesker i alle aldre. Gulliver gikk rundt og hilste på store og små. Gulliver er Søndagsskoleforbundets maskot.

Etter gudstjenesten var det grilling, og alle kosa seg ute i det flotte sommerværet. Det var også lagt opp til forskjellige aktiviteter som hoppeslott, svampekasting, ansiktsmaling og mye mer. Det vanket premie til alle som deltok, og mange deltok med liv og lyst. Konfirmantene var gode hjelpere denne dagen. De fikk også kaste våte svamper mot presten.

Dette ble en vellykka dag, og vi gleder oss allerede til neste gang. 

Takk til alle som kom og var sammen med oss denne dagen, og ikke minst takk til alle som bidro til at dette nok en fang ble en flott oppstartsfest!

Oppstartsfest for Holla og Helgen menighet Oppstartsfest for Holla og Helgen menighet Oppstartsfest for Holla og Helgen menighet Oppstartsfest for Holla og Helgen menighet Oppstartsfest for Holla og Helgen menighet Oppstartsfest for Holla og Helgen menighet Oppstartsfest for Holla og Helgen menighet

 

 

Publisert av Anette S. Krøgli, 13.09.2019
Dagens Bibelord
Hva skjer i menigheten?
Tirsdag 12. November,
17:15 Holla minigospel
Velkommen til Holla Minigospel! Barnekor for barn fra 3 til 6 år (sammen med en voksen).
Onsdag 13. November,
11:00 FORMIDDAGSTREFF PÅ FREDHEIM
Vi samles kl 11 - 13 til et uhøytidelig treff der vi koser oss med medbrakt niste og drikker så mye kaffe/te vi vil for 15 kr. Hjertelig velkommen.
Torsdag 14. November,
17:30 Supertorsdag på Fredheim
Velkommen til Supertorsdag!
Søndag 17. November,
11:00 Gudstjeneste i Holla kirke
Velkommen til gudstjeneste ved Vebjørn Sagedal.
Torsdag 21. November,
17:30 Supertorsdag på Fredheim
Velkommen til Supertorsdag!
18:00 Møte i menighetsrådet
Lørdag 23. November,
11:00 Lørdagsklubben på Helgen Montessoriskole
Velkommen til Lørdagsklubben! Det er tidlig, men nå tar vi juleverksted! Bibelfortelling,sang og bitetid. Det blir siste samling dette året.
Søndag 24. November,
11:00 Familiegudstjeneste i Holla kirke
Velkommen til familiegudstjeneste ved Vebjørn Sagedal. Lys Våken-helg. Kirkekaffe.
Tirsdag 26. November,
17:15 Holla minigospel
Velkommen til Holla Minigospel i Holla kirke! Barnekor for barn fra 3 til 6 år (sammen med en voksen).
Onsdag 27. November,
11:00 FORMIDDAGSTREFF PÅ FREDHEIM
Vi samles kl 11 - 13 til et uhøytidelig treff der vi koser oss med medbrakt niste og drikker så mye kaffe/te vi vil for 15 kr. Hjertelig velkommen.
Powered by Cornerstone