Lys Våken 2018 i Holla kirke

Har du lyst til å bli med på noe spennende? Vil du være med på å overnatte i kirken? Vil du være med på skattejakt i kirken? Da har du muligheten nå! Holla og Helgen menighet inviterer deg som går i 6. klasse til å bli med på Lys Våken lørdag 17. til søndag 18. november.
Lys Våken 2018 i Holla kirke

Vi møtes i Holla kirke kl. 16.00. I kirka skal vi bli bedre kjent med hverandre, finne på mye gøy sammen, se på film, spise god mat, utforske kirka og kanskje kirkegården. Og sist, men ikke minst: Sove i kirka! (Du kan selvfølgelig sove hjemme hvis du heller vil det. Bare gi beskjed når du melder deg på).

På søndag spiser vi frokost sammen, før vi feirer familiegudstjeneste i Holla kirke sammen kl. 11.00. Når denne begynner skal vi være med og vise hva vi har forberedt. Foreldre, søsken, og annen familie, og andre ønskes hjertelig velkommen til å bli med på gudstjenesten. Etter gudstjenesten blir det saft, kaffe og kaker i kirka.

Påmelding:
Snakk med de voksne hjemme og be de melde deg på så snart som mulig, og seinest innen søndag 11. november til: liv.mari@nome.kirken.no
Husk å skrive navnet ditt, navn på foresatte, adresse, mailadr. og mobiltelefon til foresatte og deltager. Merk påmeldingen: LYS VÅKEN.

Når du har meldt deg på sender jeg deg en mail med nærmere info om programmet, og hva du trenger å ha med deg. Hvis noen voksne har lyst/mulighet til å være med er det fint, for det er fint å være flere voksne. Eller bidra med kake / pizza. Gi beskjed ved påmelding.

Jeg gleder meg til å se deg, og håper vi blir mange sammen!

Hilsen Liv Mari Bjerva Bøstein (menighetspedagog)
Tlf.: 45 27 82 56
E-post: liv.mari@nome.kirken.no

Publisert av Anette S. Krøgli, 26.10.2018
Dagens Bibelord
Hva skjer i menigheten?
Søndag 24. Mars,
11:00 Familiegudstjeneste i Holla kirke
Velkommen til familiegudstjeneste ved Leif Raustøl. Årsmøte etter gudstjenesten.
13:00 Årsmøte
Fredheim menighetshus
Onsdag 27. Mars,
11:00 FORMIDDAGSTREFF PÅ FREDHEIM
Vi kommer sammen til et uformelt treff der vi møtes for å prate og ha det hyggelig. Du tar med deg niste og får drikke så mye kaffe/te som du vil for 10 kr. Hvis dette høres interessant ut, så møt opp. VELKOMMEN
19:00 Maria konsert i Flåbygd kyrkje
Torsdag 28. Mars,
17:30 Supertorsdag på Fredheim
Velkommen til Supertorsdag!
Lørdag 30. Mars,
11:00 Lørdagsklubb
Vel møtt til lørdagsklubb! Bibelfortelling, sang og aktiviteter! Og bitetid, selvfølgelig! Påskeverksted.
Søndag 31. Mars,
11:00 Gudstjeneste i Holla kirke
Velkommen til gudstjeneste ved Ulf Vege.
Tirsdag 2. April,
19:00 Tim Peterson fra Amerika kommer til Lunde bedehus
Tim er luthersk pastor i USA. Han vil framføre deler av Markusevangeliet på norsk utenat og fortelle fra norsk menighetsliv i Amerika - blant annet Mindekirken i Minneapolis. Kveldsmat. Alle velkommen!
Torsdag 4. April,
17:30 Supertorsdag på Fredheim
Velkommen til Supertorsdag!
Søndag 7. April,
11:00 Gudstjeneste i Holla kirke
Velkommen til gudstjeneste ved Leif Raustøl.
Powered by Cornerstone