Lys Våken 2018 i Holla kirke

Har du lyst til å bli med på noe spennende? Vil du være med på å overnatte i kirken? Vil du være med på skattejakt i kirken? Da har du muligheten nå! Holla og Helgen menighet inviterer deg som går i 6. klasse til å bli med på Lys Våken lørdag 17. til søndag 18. november.
Lys Våken 2018 i Holla kirke

Vi møtes i Holla kirke kl. 16.00. I kirka skal vi bli bedre kjent med hverandre, finne på mye gøy sammen, se på film, spise god mat, utforske kirka og kanskje kirkegården. Og sist, men ikke minst: Sove i kirka! (Du kan selvfølgelig sove hjemme hvis du heller vil det. Bare gi beskjed når du melder deg på).

På søndag spiser vi frokost sammen, før vi feirer familiegudstjeneste i Holla kirke sammen kl. 11.00. Når denne begynner skal vi være med og vise hva vi har forberedt. Foreldre, søsken, og annen familie, og andre ønskes hjertelig velkommen til å bli med på gudstjenesten. Etter gudstjenesten blir det saft, kaffe og kaker i kirka.

Påmelding:
Snakk med de voksne hjemme og be de melde deg på så snart som mulig, og seinest innen søndag 11. november til: liv.mari@nome.kirken.no
Husk å skrive navnet ditt, navn på foresatte, adresse, mailadr. og mobiltelefon til foresatte og deltager. Merk påmeldingen: LYS VÅKEN.

Når du har meldt deg på sender jeg deg en mail med nærmere info om programmet, og hva du trenger å ha med deg. Hvis noen voksne har lyst/mulighet til å være med er det fint, for det er fint å være flere voksne. Eller bidra med kake / pizza. Gi beskjed ved påmelding.

Jeg gleder meg til å se deg, og håper vi blir mange sammen!

Hilsen Liv Mari Bjerva Bøstein (menighetspedagog)
Tlf.: 45 27 82 56
E-post: liv.mari@nome.kirken.no

Publisert av Anette S. Krøgli, 26.10.2018
Dagens Bibelord
Hva skjer i menigheten?
Søndag 18. November,
11:00 Gudstjeneste i Holla kirke
Velkommen til gudstjeneste ved Leif Raustøl. Kirkekaffe etter gudstjenesten.
Torsdag 22. November,
17:00 Holla Minigospel
Holla Minigospel har øvelse i Holla kirke hver torsdag. Minigospel er et barnekor for alle barn mellom 3-6 år (med en voksen). Velkommen!
17:30 SuperTorsdag
Velkommen til SuperTorsdag! For alle barn fra 5 år - 5. klasse.
Lørdag 24. November,
11:00 Lørdagsklubben
Denne gang blir det juleverksted! Vi synger og hører bibelfortelling. Bitetid. Velkommen!
Søndag 25. November,
11:00 Felles gudstjeneste i Holla kirke
Velkommen til felles gudstjeneste ved Leif Raustøl. Nattverd. Kirkekaffe etter gudstjenesten.
18:00 Konsert i Flåbygd kyrkje
Velkommen til konsert med Gunnar Ajer og Torunn Bøe søndag 25. november kl. 18.00. Konserten vil ha hovedvekt på julesanger, men det vil også bli noen andre innslag. Kollekt.
Onsdag 28. November,
11:00 Fredheim - Formiddagstreff
Hjertelig velkommen til et par timer der vi hygger oss med prat og medbrakt niste. Kaffe/te betaler du 10 kr for og drikker så mye du vil. Håper vi ses!
Torsdag 29. November,
17:00 Holla Minigospel
Holla Minigospel har øvelse i Holla kirke hver torsdag. Minigospel er et barnekor for alle barn mellom 3-6 år (med en voksen). Velkommen!
17:30 SuperTorsdag
Velkommen til SuperTorsdag! For alle barn fra 5 år - 5. klasse.
Søndag 2. Desember,
11:00 Gudstjeneste i Helgen kirke
Velkommen til gudstjeneste ved Leif Raustøl. Nattverd.
Powered by Cornerstone