Basar på FredheimFoto: : beritlia

Basar på Fredheim

Kommende lørdag 12. november kl 14.00 arrangeres gammeldags basar til inntekt for Fredheim menighetshus.

Det blir stor aktivitet på Fredheim. Dørene åpnes kl 14.00. Unge Røster synger kl 15.00. Vi har mange gevinster så det blir flere trekninger. Den siste trekningen foregår kl 17.00. Hele tiden kan du komme innom og kjøpe lodd eller andre ting.

På bok selger vi lodd hvor du kan vinne 2 dukker med dukkevogner og stor garderobe, sparkesykkel, Lego, maleri av Helge Skippervold, linoleumtrykk av Ole Kåre Roland, fotografisk bilde av Kåre S Pedersen og mye flott håndarbeid. Mange har bidratt med gaver. Vi kommer også til å selge lodd på Ulefoss Senteret i morgen fredag.

Under basaren på lørdagen blir det også salg av vanlige lodd med et stort utvalg gevinster.

Mange fine ting til salgs

I lillesalen blir det kafé der du kan kjøpe suppe, kaffe/te, saft og heimelaga kaker. I storsalen blir det salgsavdeling hvor vi selger flotte håndarbeider – strikka sjal og duker, sokker og gensere, tørket snacks fra prestegårdsepler, salmeengler, småkaker og mye mer. Vi har også importert en del fine ting som er håndlaga i Nepal, og ved å kjøpe disse tingene, støtter vi hjelpearbeidet for gjenoppbyggingen av Nepal etter det store jordskjelvet for en tid siden. Alle varene er i ulike prisklasser så her kan du gjøre ferdig mesteparten av julegaveinnkjøpet ditt.

Fredheim i manges hjerter

Det er mange på Ulefoss som har vært innom Fredheim en eller flere ganger – speideren, barnebursdag, ungdomsklubb, konfirmasjon eller minnesamvær. En tid fungerte huset også som gymsal. Her har det vært kontinuerlig drift i snart 80 år. Norges KFUK/KFUM eide huset helt fram til Holla og Helgen menighet overtok for ikke mange år siden. I menighetens regi drives i dag Supertorsdag for elever fra barneskolen, ungdomsklubben for de litt eldre og ulike møter og sammenkomster for voksne og hele familien. Vi leier også ut huset til ulike arrangementer.

Gamle hus trenger oppussing

Det er stadig noe som må gjøres for å holde et så gammelt hus i forsvarlig stand. I sommer ble huset malt utvendig, noe som var sårt tiltrengt. De fleste veggene trang tre malingstrøk.  Tidligere har vi fått skiftet nytt tak og byttet ut alle de gamle trekkfulle vinduene. Heldigvis har vi fått støtte av Sparebankstiftelsen. Noe av dette arbeidet har vi hatt fagfolk til å utføre. Men selv om mye av arbeidet gjøres på dugnad, koster det penger. Inntektene kan ikke på noen måte dekke utgiftene. Vi har også et ønske om å få til ny inngang og handicaptoalett.

Derfor har vi i hele høst jobbet fram mot en basar til inntekt for menighetshuset vårt.

Vi håper du kommer til Fredheim denne lørdagen. Pass bare på å ha kontantene klare. Det blir også mulig å bruke mCash på mobiltelefonen dersom du har det.

Velkommen til Fredheim på lørdag!

La oss slå et slag for menighetshuset vårt!

 

Basar på FredheimMari holder fram maleriet "Kaldhamret" 60x60 som Helge Skippervold har gitt til basaren. Dette og mye mer kan du vinne!Foto: beritlia

 

Basar på FredheimRagnhild holder fram et linoleumsnitt fra Ole Kåre Roland og Audhild et flott vinterbilde fra Vrangfoss av Kåre S Pedersen.Foto: beritlia

 

Basar på FredheimBritt-Marie har laga snacks av tørka epler fra prestegårdshagen og Ellen viser fram engler laga av gamle salmebøker.Foto: beritlia

 

 

Dagens Bibelord
Hva skjer i menigheten?
Søndag 21. april,
11:00 Gudstjeneste
i Holla kirke
Onsdag 24. april,
14:30 Konfirmantsamling
på Fredheim. Tema: Leve sammen. Rød gruppe: kl 14.30-15.45 Blå gruppe: kl 16.00-17.15
19:00 Fellesskapssamling
på Fredheim. Vi spiser kveldsmat sammen. Innleder Liv Merete Høie Rønning. Alle velkommen!
Søndag 28. april,
11:00 Gudstjeneste
i Helgen kirke.
Torsdag 2. mai,
17:30 SuperTorsdag
Velkommen til SuperTorsdag på Fredheim!
Lørdag 4. mai,
11:00 Lørdagsklubben
Vårtur til Blåbæråsen "Den store furua". Møt opp ved Helgen kirke kl 11.00. Ta med mat og drikke.
Onsdag 8. mai,
11:00 Formiddagstreff
på Fredheim. Alle er hjertelig velkommen til et uformelt treff. Denne dagen er det gratis snitter, men du betaler 20 kr for kaffe/te. Vi sees.
14:30 Konfirmantsamling
på Fredheim. Tema: Bønn. Rød gruppe: kl 14.30-15.45 Blå gruppe: kl 16.00-17.15
19:00 Sinnsrogudstjeneste
Holla kirke Nattverd Kaffe og vafler fra kl 18.30 og etter gudstjenesten.
Onsdag 15. mai,
18:00 Konfirmantsamling
KONFIRMANTtreff i Seljord
Powered by Cornerstone